O nas – OFERTA

TUTAJ znajdziesz
REGULAMIN ŚWIADCZENIA USŁUG SZKOLENIOWO-ROZWOJOWYCH,
informacje o PROCEDURZE REKLAMACYJNEJ
oraz PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH
– kliknij w napis
—————————————————————————————————


Szanowni Państwo,

Na rynku „okołoszkoleniowym” funkcjonujemy już od około 15 lat.

Z racji tego, iż wywodzimy się z branży reklamowo-wydawniczej, z naciskiem na sektor przetwórstwa spożywczego (w szczególności branża mięsna), od samego początku były to głównie szkolenia skierowane dla firm z tego obszaru.

Doskonale „czujemy branżę” spożywczą dzięki temu, iż nasze kontakty z nią są bardzo bliskie i wielopłaszczyznowe.

W ramach wydawanego przez nas (od 1999 r.) miesięcznika „Rzeźnik polski” organizowaliśmy m.in.:

  • Konkurs o tytuł „Najlepszy Wyrób Okazjonalny – WIELKANOC” (przez 10 lat)
  • Konkurs o tytuł „Technolog Roku” (przez 5 lat)
  • Olimpiada Zimowa Branży Mięsnej (5 edycji)
  • Olimpiada Letnia Branży Mięsnej (5 edycji)

W ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, który realizujemy od 2011 r., pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, organizujemy cykliczne (4 razy w roku) certyfikacje produktów spożywczych.

Wśród zrealizowanych przez nas szkoleń znajdują się m.in.:

  • Jak sprzedawać więcej i skutecznie budować profesjonalne relacje biznesowe?
  • Jak sprzedawać więcej i skutecznie budować profesjonalne relacje biznesowe przez telefon?
  • Podatek dochodowy od osób fizycznych.
  • Zmiany w CIT z najnowszym orzecznictwem.
  • Zmiany w VAT oraz uporządkowanie interpretacji.
  • Gospodarka magazynowa i logistyka oraz magazynowanie produktów świeżych.
  • Doskonalenie technik peklowania, kutrowania i wędzenia.
  • Sprzedaż sugestywna w restauracji, techniki i kultura serwowania, tajniki dobrego baristy.
  • Budowanie dobrego menu na podstawie produktów regionalnych, nowoczesne trendy w kuchni bankietowej i cateringowe.
  • Nowoczesny sklep mięsny – cykl szkoleń otwartych.
  • Poprawa jakości obsługi klientów w sieci sklepów firmowych.
  • Szkolenia zamknięte dla kierowników oraz koordynatorów sklepów firmowych.
  • Szkolenia zamknięte dla przedstawicieli handlowych.
  • Akademia nowoczesnego menadżera.
  • Kurs prawa żywnościowego dla przyszłych specjalistów ds. znakowania produktów spożywczych.
  • Prezentacja produktów w ladach sklepowych.
  • Nowoczesne techniki układania pater.

Obecnie oferujemy szkolenia w zakresach:

  • Szkolenia zawodowe (dla większości branż spożywczych).
  • Profesjonalna sprzedaż i obsługa klienta biznesowego.
  • Profesjonalny sklep firmowy – organizacja, zarządzanie, obsługa klienta indywidualnego.
  • Visual Merchandising – zasady tworzenia identyfikacji wizualnej punktów sprzedaży, opakowań, materiałów reklamowych itp.
  • Efektywność osobista.
  • Prawo żywnościowe (w tym znakowanie żywności).
  • Szkolenia dla działów finansowych (Szkolenia z rachunkowości, szkolenia z rachunkowości zarządczej, szkolenia z zagadnień podatkowych, Szkolenia dla Grup Kapitałowych)..
  • SZKOLENIA I KONSULTACJE “NA ZAMÓWIENIE” – POWIEDZ, JAKI MASZ PROBLEM, A MY GO ROZWIĄŻEMY!

Doskonała znajomość branży spożywczej pozwala nam przygotować i zrealizować dowolne szkolenie, na najwyższym poziomie.